Un primer temps espectacular del Vilafranca, dona pas a la golejada de la temporada a casa

14/02/2010 - 19:03h

Hi havia molt respecta per la visita del Peralada, un conjunt de la part alta de la classificació i ferm aspirant a l’ascens, també perquè l’entrenador del Vilafranca va haver d’improvisar un eix de la defensa i part del mig camp degut a la gran quantitat de baixes que te l’equip.

En absència de Palau, Fos, Elvis i David, Puchi va haver de posar a Tito Caballero i Bacaicoa de centrals, amb el davanter centre Medina, per davant d’ells i l’habitual lateral Isma va passar a mig camp. Tot plegat, amb un bon contrincant i els obligats canvis, com hem dia hi havia una certa por en no poder mantenir la ratxa de victòries a casa.
El Peralada va començar fort, va posar a prova Saperas i es va apropar amb molt perill als primers deu minuts de partit, però a la primera contra del Vilafranca Puchi marcava el primer, el mateix jugador un minut mes tard xuta al pal i dos mes tard és Isma qui novament xuta al pal, després arribaven els altres tres gols mercès a un molt bon joc del Vilafranca.
La segona part va començar amb tres grans parades de Saperas que evitava el gol foraster i ja fins el final, el Vilafranca es va dedicar a controlar el partit i fins i tot, als deu minuts finals va poder debutar el porter suplent Gerard.
Amb aquesta victòria el Vilafranca es consolida com a més líder, davant una bona colla d’equips que lluiten hores d’ara per la segona i tercera plaça.

Fitxa tècnica

Vilafranca           4
Peralada            0

Vilafranca: Saperas (Gerard 82’), Costa, Aleix, Bacaicoa, Tito Caballero, Medina, Isma, Eitan, Palet (Valerio 60’),  David Perez (Ruben 56’)  i Puchi.
Peralada: Buendia, Carbó, Jansà (Dani 45’), Lange, André, Alex, Ezequiel, Borja (Fabregas 45’), Eric, Tidian (Garrucho 70’) i Chacon.
Gols: 1-0 Puchi (12’). 2-0 David Pérez (16’). 3-0 David Pérez (24’). 4-0 David Pérez (41’).
Àrbitre: Expósito Muñoz del col·legi de Sabadell.

Targetes: Pels locals va veure groga, Ruben i pels visitants Lange, Jansà, Buendia i Carbó. Carbó expulsat per acumulació de grogues als 76.