Saba nova per a la junta d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès

11/02/2010 - 16:08h

Aquest dimarts es va celebrar a la sala Mossèn Vinyeta de Vilafranca l’assemblea anual de la secció comarcal d’Òmnium Cultural. En l’assemblea es va repassar l’activitat anual de l’entitat, es van tancar els pressupostos de l’any anterior i es van aprovar els números corresponents per aquest nou any. Òmnium Cultural és una entitat fortament arrelada a l’Alt Penedès des de fa molt de temps i encapçala projectes –com els cursos de català- amb una extraordinària implantació i participació de la gent del territori. Però tot i el bon curs de la institució –i com totes les entitats que volen perdurar- és important donar continuïtat als projectes. És a dir: sumar-hi noves idees, agrupar sinèrgies, incorporar noves forces i, en definitiva, afegir-hi nova gent. Doncs bé, això és justament el que es va realitzar aquest dimarts a l’assemblea: es van incorporar a la junta quatre nois joves (cap d’ells supera els 30 anys) molt involucrats al Penedès.

Els estatuts de l’entitat estan configurats de tal manera que obliguen a renovar parcialment les juntes cada dos anys. És per això que part de la junta va deixar el seu càrrec per donar entrada als nous membres. Els quatre integrants, que van ser escollits per majoria absoluta, van explicar que emprenen aquesta nova responsabilitat “amb molta il·lusió i amb moltes ganes de treballar”. Sergi Sabaté, nou vicepresident, va dir en concloure l’acte, que “és bo per Òmnium que els joves ens impliquem activament a l’entitat, i espero ajudar a potenciar la identitat de la institució entre la població del Penedès”.
Els quatre nous membres de la junta són Sergi Sabaté, veí de Sant Sadurní i conegut per ser impulsor de destacats projectes periodístics a la xarxa, que entra com a vicepresident; Pere Sàbat, un jove força conegut a Vilafranca per participar activament a la vida de la vila, que entra com a vocal; Jeroni Tutusaus, veí i regidor de Sant Quintí, que entra com a secretari; i, finalment, Guillem Carol, veí de Subirats i conegut pels lectors d’aquest setmanari per ser-ne col·laborador habitual, que entra com a vocal.
Implicació
El president comarcal de l’entitat, Ricard Serra, va destacar per finalitzar l’acte que “és molt important que els joves s’impliquin en entitats com Òmnium Cultural” i va apuntar que “amb les noves incorporacions esperem continuar treballant i engegant projectes de referència a la comarca”. Serra també va obrir l’entitat a tots aquelles persones de la comarca que vulguin implicar-se i treballar pel país.

També et pot interessar

Comentaris