Comencen les obres de la quarta fase del Pla de Barris del Vendrell

alt
29/01/2010 - 11:36h

Al centre del Vendrell ja han començat les obres de reurbanització de carrers prevista en el projecte del Pla de Barris de la capital del Baix Penedès, que inclou els carrers del Progrés (entre el carrer Santa Anna i la plaça Pep Jai), i els carrers de la Pau, del General Prim i d’Andreu Nin. En tots aquests carrers s’adequarà una calçada de plataforma única, la qual cosa millorarà l’accessibilitat, i es renovaran o s’ampliaran els serveis d’aigua potable, clavegueram, gas, electricitat i telecomunicacions, així com l’enllumenat públic, fet que comportarà l’eliminació de totes les cadiretes i cables penjats que ara travessen els carrers.
També s’instal•larà la xarxa de pluvials generals i domiciliàries soterrada, i la d’aigües grises, que fins ara no existia. També s’instal•laran hidrants. El cost del projecte és d’1.008.091,48 euros
Pel que fa a la incidència de les obres en el dia a dia dels veïns, el consistori ha previst l’habilitació de places d’aparcament alternatives per a aquells veïns que tinguin aparcament als carrers afectats. Així mateix, ja estan treballant a peu de carrer tres agents cívics que informaran els veïns i els ajudaran a fer més suportables les incomoditats de les obres. Els veïns poden adreçar-se també a l’oficina del Pla de Barris sempre que ho necessitin per informar-se o per donar compte de qualsevol eventualitat.
Actualment s’estan fent obres al carrer del Progrés, a la meitat del carrer d’Andreu Nin fins al carrer de la Pau i en un tram del carrer de la Pau fins al carrer de Santa Anna. I aquest mes de febrer les obres afectaran la resta del carrer de la Pau i s’anirà actuant progressivament en els carrers indicats fins a l’estiu, quan es preveu que finalitzin les obres.
Amb aquest projecte ja seran onze els carrers reurbanitzats dins el Pla de Barris del Vendrell, així com tres carrerons del carrer de Santa Anna que, a part de millorar la seva estètica, ara són totalment accessibles i tenen tots els serveis actualitzats.

També et pot interessar

Comentaris