Cal Bolet i l’Auditori aposten per la producció autòctona

22/01/2010 - 08:33h

La programació del teatre Cal Bolet i de l’Auditori municipal de Vilafranca ha fet una clara aposta per la producció feta al Penedès per al primer trimestre del 2010. Per això no és gens estrany trobar-hi noms com Cesk Freixas, que després del BarnaSants presentarà el seu darrer disc a l’Auditori; Jordi Casanovas i “Julia smells like teen spirit”, tres dies seguits a Cal Bolet; però també la pianista Montse Ríos i Jordina Biosca i Maria Rodríguez, que fan entrar la narració a l’escenari vilafranquí dins de la programació estable. Al seu costat també hi ha altres noms de procedència altpenedesenca que participen en algunes de les tretze propostes que inclou la programació fins el mes de març. És el cas de Toni Regueiro, Rubén Ametllé, Víctor Nin, Aina Tomàs i Xavi Mañé.

D’altra banda i com a novetat, el teatre de text i la narració es trobaran en el cicle de quatre espectacles “Com a casa”, que es podran veure en un sol cap de setmana a final de febrer. El cicle vol ser un punt de trobada del públic de casa amb els actors vilafranquins, de la gent del món de les arts escèniques. I també una petita festa del teatre vilafranquí. Hi haurà un abonament especial de 20€ per veure les quatre propostes i un sopar per al públic més fidel.
Pel que fa als espectacles més cridaners de la cartellera destaca en l’àmbit musical el concert “Camarón, la leyenda del tiempo”, un espectacle de flamenc amb Duquende i Chicuelo, entre d’altres. L’obra “American Buffalo”, dirigida per Julio Manrique arribarà a Vilafranca amb el segell del Teatre Lliure i bones crítiques al darrere. També el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa farà la seva aportació amb “Petita feina per a pallasso vell”, dirigida per Ramon Simó.
A més continua la col·laboració de Cal Bolet i l’Auditori amb entitats locals que inclouen les seves propostes en la programació. Així, cal destacar el cabaret humorístic “Es-Puto”, que es farà entre els actes de Carnaval, i el concert “Imagilírica”, en el marc del festival Videt 2010.
El Patronat de Cal Bolet s’ha adaptat als temps de crisi i ha augmentat enguany el percentatge de descomptes en els abonaments, que passen el 30 i el 50% segons el nombre d’espectacles.
Com a dada, el Patronat destaca els bons resultats enregistrats l’any passat en els dos equipaments, de manera que en el conjunt del teatre i l’auditori es van comptabilitzar 27.793 espectadors, tenint en compte l’assistència als espectacles d’adults, familiars i escolars, unes dades que constaten la tendència a l’alça mostrada des del 2006.

També et pot interessar

Comentaris