ERC denuncia una actuació de l’Ajuntament de Sant Sadurní a la Sindicatura de Comptes

21/01/2010 - 17:19h

El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Sant Sadurní ha anunciat aquesta setmana que el 12 de gener passat va interposar una denúncia contra l’Ajuntament de la capital del cava a la Sindicatura de Comptes per una actuació “fosca” del consistori. Segons ha explicat el regidor republicà, Albert Prat, en un comunicat de premsa, el tema va començar quan ERC va detectar, a partir d’un decret d’alcaldia, que se subvencionava un treballador del consistori, “independentment dels procediments habituals”. Aquest fet, que Prat considera “insòlit i gens coherent”, vistes les dificultats de tirar endavant els acord aprovats en el Conveni Laboral, va provocar que ambdós regidors republicans (Prat i Josep Maria Ribas) demanessin el decret on s’autoritzava l’esmentada subvenció, a més de sol·licitar alguna explicació respecte d’aquesta qüestió.
Tal i com relata Albert Prat, després d’uns mesos d’haver sol·licitat aquesta informació, se’ls va facilitar el decret demanat, un document que van rebre juntament amb un nou decret on es rectificava el decret inicial i decretant una bestreta enlloc de la subvenció, sense donar cap més explicació, i que havia estat signat just el dia abans de fer a mans d’ERC aquesta documentació. Després de revisar tots els informes, els regidors republicans van demanar novament explicacions a l’equip de govern, en el transcurs d’un plenari, per un fet que Prat i Ribas entenen “com un evident pas en fals de l’alcalde”.
En el comunicat, els regidors es queixen que en dos mesos no han rebut “cap resposta” respecte d’aquest tema i que no tenen “cap certesa” que aquest aspecte “no sigui habitual en el procedir de l’alcalde”. Aquest tema se suma a la m

També et pot interessar

Comentaris