‘Macrobotellón’ a Vilafranca via Facebook

21/01/2010 - 16:17h

Facebook no té límits i s’està convertint en una eina per convocar tot tipus d’actes, siguin legals o no.  Aquest últim és el cas d’una convocatòria que s’ha fet a través de la xarxa social on dues noies han creat l’esdeveniment sota el lema ‘Farem un macrobotellón perquè ja no es fan festes com Déu mana’. L’acte, que es farà el dissabte 27 de febrer, vol ser una mena de reivindicació o queixa pel que elles consideren la manca d’oferta lúdica per als joves a Vilafranca. En poques setmanes, el grup ja ha aconseguit 1.303 persones que estan interessades a participar-hi o que, simplement, s’han apuntat al grup ja que molta gent entra a formar part d’aquests grups, convidats per amics en comú i després no hi participa. Només s’hi inscriuen perquè algú els ha enviat la proposta i els ha semblat divertida o no volen fer un ‘lleig’ a l’amic en qüestió.

En tot cas, la convocatòria de macrobotellón és pel proper dissabte dia 27 de febrer a la zona esportiva de Vilafranca, a l’espai entre els pavellons.  Dels 1.303 apuntats, hi ha gent de Vilafranca, però també de la resta de la comarca i fins i tot d’altres comarques properes com ara el Baix Penedès i el Garraf.

L’Ajuntament ho sap
Per part de l’Ajuntament de Vilafranca, la regidora de Seguretat Ciutadana, Maria Josep Tuyà, s’ha limitat a expressar que “tenim coneixement que s’està convocant un macrobotellón per finals del mes de febrer. En aquest sentit, les forces de seguretat, tant els Mossos d’Esquadra com la Policia Local de Vilafranca, estan coordinats i actuaran d’acord amb les estratègies tècniques que considerin oportunes per garantir la seguretat i l’ordre púbic i que per raons que són òbvies no podem publicitar”.
Caldrà ara esperar, doncs, el dissabte 27 de febrer per saber si el macrobotellón finalment es du a terme i quines són les estratègies que Ajuntament i Policia seguiran per fer front a un esdeveniment d’aquestes característiques.

També et pot interessar

Comentaris