Joan Porcà presenta el seu primer poemari

18/01/2010 - 08:28h

De la mà de l’entitat k poetika: eskamot kultural, aquest dimecres 20 de gener veurà la llum el llibre de poemes de Joan Porcà i Mestres. Amb el títol “Terrejant vivències. Poemes d’estar per casa” el poeta ofereix per primera vegada als seus lectors més propers la possibilitat de tenir en un sol recull la seva obra poètica escrita des de fa anys d’una manera íntima però constant.
El llibre conté una seixantena de poemes que, amb estils ben diversos, parlen de vivències i emocions del poeta. Destaquen la sèrie de “haikus i tankas” i també tots aquells poemes dedicats a les persones i experiències més properes de l’autor.

El recull està precedit pels pròlegs escrits per Santi Borrell, Sílvia Amigó, Jordi Ribas (els tres components de la k poetika) i per Fonxo Blanc, Josep Anton Soler i Mercè Millàn.
Aquesta és la primera experiència editorial de la k poetika i probablement la darrera. El fet d’haver-se fet càrrec d’aquesta edició és un gest més d’aquesta entitat de mostrar públicament el seu objectiu de promoure i difondre la poesia d’aquells que creuen sobretot en la paraula i pels quals el canal de difondre la seva obra és més difícil ja no no pertanyen a cap gremi ni corrent literària específica. La figura de Joan Porcà i Mestres n’és un exemple.
La producció editorial de Terrejant vivències. Poemes d’estar per casa ha anat a càrrec de Propostes Culturals Andana i el disseny gràfic del volum a càrrec del col•laborador habitual de la kinzena poetika, Jordi Calvet.
A la presentació d’aquest dimecres, que es farà a les vuit i vint del vespre al claustre de Sant Francesc, hi seran presents l’autor així com tots aquelles persones que han participat en l’edició i els pròlegs.
El llibre sortirà a la vendra a un preu de 10 €.

També et pot interessar

Comentaris