Ensurt al pavelló poliesportiu municipal del Vendrell per la forta ventada d’aquest dijous a la tarda

alt
14/01/2010 - 22:38h

El fort vent que ha bufat aquest dijous a la tarda a la comarca del Baix Penedès ha provocat un seriós ensurt al pavelló poliesportiu municipal de la zona esportiva i escolar del Vendrell, quan el fals sostre ha cedit parcialment. L’incident, que no ha provocat danys personals, sí que ha obligat a desallotjar la instal·lació. altAmb l’edició d’aquest setmanari en paper ja tancada, la ventada ha fet que s’aixequés un tros del sostre i també una part de l’aïllant tèrmic. El succés s’ha produit al voltant de les 5 de la tarda, per la qual cosa, amb la sortida dels alumnes de classe, al pavelló hi havia diversos infants fent activitats d’esport extraescolar. Sortosament, però, ningú no ha pres mal.
Una altra incidència pel vent al Vendrell ha estat la caiguda d’un pi a la zona de la urbanització Oasis, prop de la carretera a Calafell.
Segons que ha informat el meteoròleg de Ràdio i Televisió El Vendrell, Marc Rodero -autor de les dues fotografies que acompanyen aquest escrit-, al Vendrell el vent ha arribat a bufar a una velocitat de 127 quilòmetres per hora. Altres dades de la ventada al Baix Penedès són els 80 quilòmetres per hora registrats a Bellvei i els 79 a Cunit.

També et pot interessar

Comentaris