Gran treball del Vilafranca a Rubí per sumar un important punt.

10/01/2010 - 23:26h

Un punt pot ser molt bo o dolent depenent de les circumstàncies que l’acompanyen. Si tenim en compte que el Vilafranca tenia moltes baixes, que a l’escalfament es lesionava Tito, el central, que ben entrada la segona part es lesiona Valerio i que als 71 Medina és expulsat, mantenir la porteria a zero i com a premi, emportar-se un punt de Rubí, es un molt bon resultat, si a més, els altres resultats de la categoria també acompanyen, fa que tot acabi en una jornada prou rodona pel líder Vilafranca. Del partit hem de dir que les millors oportunitats han estat pels locals, tot i que el Vilafranca ha tingut les seves, especialment una de Puchi que rematava a gol des del punt de penal i la pilota va sortir lleugerament alta. Els locals van sovintejar la porteria de Saperes amb alguns xuts amb perill, fora dels tres pals.

Fitxa tècnica

Rubí          0
Vilafranca 0

Rubí: Moreno, Kiki, Gerard, Miguel, Pol, Ponsich (Vicente), Julian (Genis), Juan Pedro, Pedro (Juan), Fernando i Ismael.
Vilafranca: Saperas, Costa, Palau, Fos, Ismael, David, Eitan, Jonathan (Bacaicoa 62’), Valerio (Ruben 42’) (Moral 75’), Medina i Puchi.
Àrbitre: Vizcarro Caparros del col•legi de Tarragona.
Targetes: Pels locals va veure groga, Kiki, Ponsich i Juan Pedro i pels visitants Palau, Jonathan i Eitan. Vermella directa a Medina (71’) del Vilafranca

També et pot interessar

Comentaris