El Noia-Freixenet jugarà la Copa del Rei d’hoquei patins

09/01/2010 - 21:40h

El Noia-Freixenet jugarà la fase final de la Copa del Rei després de vèncer aquest dimarts el Lloret, per 4 gols a 3, en la jornada avançada que tancava la primera volta de l’OK Lliga. Els de Sant Sadurní en tenien prou amb un empat per classificar-se per a la fase final que es disputarà a Lloret, però han guanyat a aquest mateix equip. Els equips classificats, per ordre de la taula en arribar a l’equador de la lliga, són: Liceu, Barcelona, Vic, Vilanova, Noia, Reus Deportiu, Lloret i Tenerife. El resultat més destacat aquest dimarts ha estat l’empat entre el Vic i el Liceu, a 4 gols i després que els gallecs hagin fet dos gols en el darrer minut. Amb aquest marcador, el Liceu conserva el liderat, amb 37 punts, un per sobre de Barcelona, segon, i Vic.
De la seva banda, el Caixa Penedès-Patí Vilafranca, que dissabte va perdre a casa amb el Lleida (2-3), tancarà diumenge la primera volta a la pista del GEiEG de Girona, en l’únic encontre pendent el cap de setmana.
Quant a la primera divisió estatal, el darrer cap de setmana hi hagut bons resultats dels tres equips penedesencs. El Vendrell ha guanyat per 7 a 3 el Centro Asturiano, el Calafell ha derrotat també amb comoditat el Raspeig, per 8 a 2, i el Monjos ha tancat la jornada amb una victòria de prestigi a la pista del sempre complicat Alcobendas madrileny, per 1 gol a 2. El resultat més sorprenent ha estat  la derrota a casa del líder, el Voltregà, per 2 a 3 amb l’Areces. Ara els osonencs només tenen un punt de ventatge sobre el San Antonio i el Vendrell, i dos sobre el Calafell.

També et pot interessar

Comentaris