El Penedès aporta quatre nominacions als premis Enderrock 2010

07/01/2010 - 16:58h

Els premis Enderrock 2010 podrien tenir color clarament penedesenc si finalment s’acaben materialitzant els guardons per als quatre artistes de la comarca que hi han estat nominats: Cesk Freixas, Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Paton Soler i els Buhos. Fa pocs dies es van donar a conèixer les nominacions per aquests premis que des de fa anys reconeixen el millor disc publicat el darrer any. Els premis s’estableixen en dues categories: una és el públic qui tria el millor disc de l’any, i l’altra són els crítics i periodistes de la popular revista Enderrock els que elaboren el veredicte.
El grup sadurnienc, popular per les seves originals melodies que Anna Roig entona a la perfecció tant en català com en francès, ha estat nominat en aquest certamen pel seu últim disc que porta el mateix títol que el conjunt en la categoria de pop-rock, la mateixa en la que competiran els Buhos que optaran als guardons de la publicació musical pel seu darrer disc que en els propers dies sortirà al mercat.
Cesk Freixas, en canvi, lluitarà per un guardó a la categoria de cançó d’autor amb “La mà dels qui t’esperen” i Paton Soler ho farà amb els treballs “Aplec de versions”, “Cançons tradicionals” i “Conceptes”.

També et pot interessar

Comentaris