Detinguts a Vilafranca per diversos delictes

23/12/2009 - 17:23h

La matinada del dia 18 de desembre de 2009 agents de la Policia Local de Vilafranca van detenir in fraganti a l’interior d’una botiga de mobles de la localitat a Mohamed SA de 28 anys, nacionalitat marroquina i veí de Vilafranca com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força. Així mateix, es van recuperar objectes que podien estar relacionats en altres fets delictius. En estreta col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra de Vilafranca, aquests últims es fan càrrec de les diligències d’investigació i instrueixen diligències dels fets delictius imputats al detingut.

De l’anàlisi dels fets, així com dels objectes recuperats, s’imputen al detingut el robatori a la botiga de mobles, el robatori de diferents maletes i bosses a l’interior d’un vehicle i diversos robatoris a diferents establiments de la localitat, tots ocorreguts aquella mateixa nit. Arran de la investigació realitzada es va poder identificar altres presumptes col·laboradors.

El detingut Mohamed SA, el mateix dia de sortir en llibertat, diumenge dia 20, va tornar a ser detingut in fraganti pels Mossos d’Esquadra, per la seva presumpta participació en un robatori amb violència i intimidació a un locutori de Vilafranca, on en companyia d’altres persones, van sostreure la recaptació i van trencar el vidre de la porta.

La investigació posterior va portar a la detenció de Mustapha C de 19 anys, nacionalitat marroquina i veí de Vilafranca, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb aquest robatori al locutori. El Jutjat de Guàrdia de Vilafranca del Penedès va decretar l’ingrés a presó dels dos detinguts.

També et pot interessar

Comentaris