El Vilafranca empata un partit amb poques ocasions i arriba a les festes de Nadal com a líder destacat.

20/12/2009 - 19:34h
 

El Vilafranca empata un partit molt disputat en un terreny que darrerament és complicat de puntuar-hi, un encontre entre dos equips dirigits per dos entrenadors molt carismàtics. Creixell pels locals i Puchi pel Vilafranca, que se les saben totes i que van fer treballar els seus equips, primer per no perdre i en segon lloc per intentar guanyar. Al final poques oportunitats clares de gol i un empat que deixa a tots equips mes o menys satisfets.

 
Del partit hem de dir que a part d’una bona oportunitat de gol pels locals frustrada pel porter del Vilafranca Saperes al minut dos de partit, la resta de la primera part va ser igualada amb cert domini territorial del Montcada i contraatacs d’un Vilafranca que no arribava amb massa claredat a porteria contraria .
A la segona el Vilafranca va entrar més en el partit i va controlar més el joc, llençava més faltes, perilloses, sovintejava l’àrea contraria i es notava que si algú havia de marcar eren els penedesencs, malgrat tot ni un ni l’altre conjunt gaudien d’ocasions cantades de gol. Cap el final del partit un penal clar no assenyalat sobre Puchi i l’expulsió per acumulació d’un jugador local, va portar a que malgrat a que l’empat es considerava bo, alguns vilafranquins comentaven que si algú havia de guanyar era l’equip de Puchi.
Al final i vistos els altres resultats l’empat és bo per seguir de líders destacats i passar les festes de Nadal i cap d’any al capdamunt de la classificació.
 
Fitxa tècnica
 
Montcada                 0
Vilafranca                 0 
 
Montcada: Jonathan, Cusso, Cabra, Cuadras (Jimi), Ivan Serrano, Xavi Garcia, Solana, Carrion, Peralta, Tamudo i Eric Calvo (Norbert).
Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito, Costa, David, Elvis, Eitan, Valerio, Medina (Jonathan 70) i Puchi.
Àrbitre: Rodríguez Cavallas del col·legi de Barcelona.
Targetes: Pels locals va veure groga, Solana, Cuadras, Cusso, Ivan Serrano i pel visitant Elvis. Vermella a Ivan Serrano (83’), per acumulació de grogues.

També et pot interessar

Comentaris