Els dos candidats a dirigir els Xicots es retiren i deixen la colla en mans d’una junta gestora

14/12/2009 - 16:44h

Els Xicots de Vilafranca no van saber treure profit de l’assemblea de divendres i la colla, a hores d’ara, està regida per una junta gestora provisional en espera de configurar una junta directiva que comandi l’entitat amb vista a la temporada vinent. Aquesta situació es va donar després que les dues candidatures que optaven a assumir les àrees tècnica i directiva de la colla es retiressin abans de passar a la votació.

La candidatura encapçalada per Manel Trias i Manel Cantón, que han dirigit aquesta temporada la colla, va anunciar que es retirava i cedia la responsabilitat de comandar l’entitat a la candidatura alternativa, encapçalada per Jaume Rovira i Carles Adell. Minuts després era aquesta llista la que també es retirava argumentant que no tenia sentit presentar-se si la candidatura continuïsta es retirava, ja que tenia com a objectiu ajudar-la i no tirar endavant la colla de manera unilateral.
Així, la junta es va donar un termini d’un mes per tal d’escollir una nova junta tal i com estableixen els estatuts per triar una junta que dirigeixi els Xicots la temporada vinent. Mentrestant, una junta gestora s’encarregarà de la gestió amb els tres càrrecs administratius principals del darrer any al capdavant: Manel Trias, com a president; Xavier Fàbregas, com a secretari, i Josep Solé, com a tresorer.

També et pot interessar

Comentaris