S’han trobat el primer, el Vilafranca i el segon, el Montañesa i els tres punts s’han quedat a casa.

13/12/2009 - 19:37h
 

Els capdavanters de la lliga de Primera Catalana s’han trobat a Vilafranca aquest diumenge al mig dia per disputar-se el liderat de la categoria. Ha estat un partit amb poques oportunitats de gol, on s’han trobat dos equips d’un futbol similar, dos equips que busquen la porteria contrària i que treballen els noranta minuts de partit.

 
La primera part va ser molt disputada, de fet com la segona, hi va haver poques oportunitats de gol i l’empat és un fidel reflexa del que va succeir, les defenses s’han imposat a les davanteres, de manera que tant sols hem pogut anotar un parell de jugades perilloses del Vilafranca i una dels visitants.
A la segona part, els dos equips han sortit amb més ímpetu i els dos equips freqüentaven sovint les diferents àrees, sense però que hi haguessin jugades molt clares de gol, de fet les defenses es seguien imposant. Als 66 el Vilafranca es queda amb un home menys per dues grogues a David, els homes de Puchi no es van arrugar ien un dels atacs locals el davanter Medina va arreplegar una pilota entre l’àrea gran i la petita i va clavar un xut lluny de l’abast del porter foraster, l’ex jugador del Vilafranca Marc Ramírez.
Així doncs tres punts més, vuit victòries seguides a casa i líders a punt d’arribar les festes de Nadal.
 
Fitxa tècnica
 
Vilafranca                   1
Montañesa               0
 
Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito, Isma, David, Elvis (Roca 45′), Eitan, Valerio (Costa 79’), Bacaicoa (Medina 61′) i Puchi.
Montañesa: Marc Ramírez, Gerard Creus, Edu Aljama, Xavi Rovira (Genís 54′), Dani, Ruben (Toni 84’), Xava Jiménez, Joan, Villegas, Sanchez i Quim Araujo.
Gols: 1-0 Medina (78’).
Àrbitre: Puivert Grimà del col·legi de Sabadell.

Targetes: Pels locals va veure groga, Elvis i Eitan i pels visitants, Gerard Creus, Villegas, Marc Ramírez i Genís. Vermelles al local David per acumulació de grogues (min, 66′) i Bacaicoa, després de ser canviat i des de la banqueta (82’) i vermella directa al visitant Dani (82’) i al preparador físic (84’).

També et pot interessar

Comentaris