Victòria del Caixa Penedès amb un rival directe i empat del Noia-Freixenet a la pista del cuer de l’OK Lliga

12/12/2009 - 22:58h

El Caixa Penedès-Patí Vilafranca s’ha refet aquest dissabte de la dura derrota l’últim segon a Lloret i ha guanyat un rival directe en la lluita per evitar el descens, el Cerceda gallec. De la seva banda, el Noia-Freixenet no ha pogut passar de l’empat a la pista del SHUM Maçanet, cuer de l’OK Lliga. A la primera divisió, els tres equips penedesencs han sumat punts. Quant al Vilafranca, ha guanyat per 4 gols a 2 el Cerceda, a casa, i ha pogut trencar una ratxa de quatre derrotes. A més, ha pogut sortir momentàniament dels llocs de descens.
El Noia-Freixenet, de la seva banda, ha empatat a 2 gols a Maçanet i dimarts, a les 9 del vespre, rebrà a l’Ateneu el Patí Vilafranca, en un derbi que no es produïa des de fa dues temporades.
A l’OK Lliga destaca la victòria del Vic contra el Barcelona, per 4 a 2, la qual cosa suposa la primera derrota dels blaugrana al campionat i un canvi en el liderat, que pasen a ocupar els osonencs.
Quant a la primera divisió, el Vendrell ha superat per la mínima el Sant Feliu, per 7 gols a 6, el Vallès Calafell ha empatat a casa, a 4 gols, contra el Cerdanyola, candidat a l’ascens a l’OK Lliga, i el Monjos ha golejat l’Areces, rival directe, per 9 gols a 2.

També et pot interessar

Comentaris