Mala jornada pel Caixa Penedès i el Noia Freixenet a l’OK Lliga

05/12/2009 - 21:02h

El Caixa Penedès-Patí Vilafranca i el Noia-Freixenet, els equips penedesencs a l’OK Lliga, han tingut aquest dissabte una mala jornada, l’onzena de lliga. Especialment els vilafranquins, que han perdut a Lloret per la mínima, 3 a 2, quan només faltaven dues dècimes pel final del partit. Un encontre que els locals guanyaven per 2 gols a 0 i al descans s’havia arribat amb el marcador de 2 a 1. A la segona, molt bona per part dels vilafranquins, el Caixa Penedès ha pogut empatar després d’estabellar fins a quatre boles al ferro de la porteria local i, a més, encara ha tingut l’opció de fer el possible 2 a 3. Malauradament, però, un gol a dues dècimes del final ha comportat la quarta derrota consecutiva dels penedesencs, que continuen en zona de descens, ara en solitari.
Pel que fa al Noia Freixenet, en un mal partit els sadurninencs han empatat a casa amb el Tenerife, a 3 gols. A la mitja part s’hi ha arribat amb l’empat a 1 i posteriorment els canaris s’han avançat fins a l’1 a 3. El Noia ha pogut empatar, però a 40 segons del final fins i tot hauria pogut perdre. Sortosament, el Tenerife no ha aprofitat un penal.
I quant a la primera divisió estatal, el Vendrell ha deixat la zona d’ascens i ha caigut de la segona a la cinquena posició de la lliga després de perdre a la pista del Cerdanyola, per 5 gols a 3. El Calafell, sisè classificat a un punt dels vendrellencs, ha obtingut un valuós empat a 3 a la pista del Mataró, ex equip de l’OKLliga. I, finalment, el tercer equip penedesenc a la divisió de plata de l’hoquei patins estatal, el CP Monjos, continua penúltim classificat. Aquest dissabte ha perdut per la mínima, 2 a 1, a la pista de l’històric Tordera.

També et pot interessar

Comentaris