Un pregó de Joan Santó inicia avui el 50è Aniversari dels Falcons de Vilafranca

03/12/2009 - 16:51h

Aquest vespre comença el 50è Aniversari dels Falcons de Vilafranca. Els actes s’iniciaran a dos quarts de nou del vespre a l’Auditori de l’Ateneu amb el pregó de l’exfalconer Joan Santó.  Santó va entrar als Falcons amb sis anys i va ser membre de la colla durant 33 anys, dels quals 14 va ser president. També va estar molt vinculat a la comissió de sortides i va plegar l’any 2002 per motius personals.  A continuació del pregó de Joan Santó, al mateix Auditori, hi haurà la projecció d’un vídeo, xeflis i castell de foc a la plaça Penedès.
Demà dissabte els Falcons han organitzat inflables per tota la quitxalla a la plaça Penedès. L’horari dels inflables és de 11.30 a 13.30h i de 15.30 a 17.30h. A la tarda, allà mateix, gran xocolatada i cercavila-berenar amb acompanyament musical d’una xaranga pels carrers de la vila.

Diumenge a les vuit del matí, sortida del 18è Ral·li Falconer des de la plaça de Santa Maria. Dilluns, de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del vespre, a la plaça de la vila, Falcotast, que és un tast de cava dels Falcons. Ja per acabar, dimarts dia 8 a les dotze del migdia, sortida de la cercavila des de davant del Casal i, seguidament, a la plaça Penedès, encesa de la gran tronada.

A continuació, al saló del Casal, actuació dels falcons i exfalcons i, per acabar, a la plaça Penedès, xeflis popular de fi d’aniversari. Val a dir que en l’actuació els Falcons intentaran l’escala d’11, que només s’ha carregat el 1993 i també la pira 6 x 6.

També et pot interessar

Comentaris