Dos vilafranquins fan un ‘remix’ del tema de moda d’Alejandro Sanz

27/11/2009 - 10:06h

Joan Manel Aran Jacobsen, conegut en el món musical com a “John Jacobsen”, i Adolf Peroy Barriendos, “Anzwer”, juntament amb el conegut productor musical i Dj madrileny Pedro del Moral, han estat escollits per fer el remix del tema “Looking for paradise” inclòs en el nou treball del cantant Alejandro Sanz, “Paraiso Express”. Sanz interpreta aquesta cançó amb la cantant Alicia Keys.

Jacobsen i Anzwer ja han realitzat aquest any treballs per diferents artistes i segells discogràfics de renom nacional i internacional. Pròximament sortirà a la venda un d’aquests treballs. Es tracta de la cançó de Mecano “Un año más”, tema que servirà per la celebració del seu 30è aniversari.
John Jacobsen va néixer fa 28 anys a Vilafranca. Amb 13 anys va fer la seva primera sessió com a dj a la sala Etcètera de Vilafranca i des de llavors ha actuat als millor clubs d’Europa. En l’actualitat és un dels dj’s residents de la prestigiosa sala eivissenca Pacha. Ha fet remescles a artistes com Shakira o Bob Marley, entre d’altres.
Anzwer té 29 anys i també va néixer a Vilafranca. Es va formar musicalment a l’escola Fina Sastre. El seu interès per l’electrònica i les noves tecnologies el van impulsar a especialitzar-se en una de les escoles més prestigioses del país en producció musical. L’any 1999 va realitzar el seu primer single “Enigmatik”. Des de llavors, vàries produccions han vist la llum a través de diferents segells discogràfics.

També et pot interessar

Comentaris