Tot a punt per al 50è aniversari dels Falcons de Vilafranca

Avatar
25/11/2009 - 16:34h

Divendres vinent, dia 4, comença el 50è Aniversari dels Falcons de Vilafranca. Els actes començaran a dos quarts de nou del vespre a l’Auditori de l’Ateneu amb el pregó de l’exfalconer Joan Santó. Santó va ser membre de la colla durant 33 anys, dels quals 14 en va ser president. A continuació del pregó, passi de vídeo, xeflis i castell de foc.

Dissabte, dia 5, inflables per tota la quitxalla a la plaça del Penedès. L’horari dels inflables és de 11.30 a 13.30 i de 15.30 a 17.30. A la tarda, allà mateix, gran xocolatada i cercavila, berenar amb acompanyament musical d’una xaranga pels carrers de la vila.
Diumenge, dia 6, a les vuit del matí, sortida del 18è Rally Falconer des de la plaça de Santa Maria. Dilluns, de dos quarts de vuit a dos quarts de deu del vespre, a la plaça de la vila, Falcotast, que és un tast de cava dels Falcons.
Ja per acabar, dimarts a les dotze del migdia, sortida del cercavila des de davant del Casal i, seguidament, a la plaça del Penedès, encesa de la gran tronada. A continuació, al saló del Casal, actuació de Falcons i exfalcons i, per acabar, a la plaça del Penedès, xeflis popular.

També et pot interessar

Comentaris