L’aprenentatge al llarg de la vida serà l’eix d’una fira els propers 3, 4 i 5 de desembre a Vilafranca

23/11/2009 - 17:14h

El Servei de Foment de l’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca organitza els dies 3, 4 i 5 de desembre la fira “Aprendre a Vilafranca”, centrada en l’orientació i l’aprenentatge al llarg de la vida, que es durà a terme al recinte de Cal Figarot, al carrer General Prim, 11. “Aprendre a Vilafranca” és un espai d’informació, de coneixement i d’intercanvi de experiències, que té com objectiu sensibilitzar la ciutadania envers l’aprenentatge al llarg de la vida, i motivar les persones majors de 16 anys perquè iniciïn o reprenguin processos formatius i de qualificació professional.
La fira permetrà a tots els agents educatius i formatius de la vila presentar la seva activitat i fer visible la seva oferta formativa, apropant a les persones les oportunitats i les eines destinades a millorar les seves capacitats. Aquesta mostra és l’espai idoni per donar a conèixer els resultats i les experiències del projecte “Aprendre a Vilafranca” -des dels estudis al programa d’aprenentatge permanent- i realitzar accions d’orientació, tant individuals com en petits grups.

Durant la celebració d’aquesta fira es presentarà també el portal “Aprendre a Vilafranca”, on els visitants podran consultar el Cens de les entitats amb oferta d’aprenentatges i experimentar, amb l’assessorament corresponent, l’Eina d’autodiagnosi i orientació IPSUM. Per altra banda, s’ha programat, en el transcurs de la fira, un seguit de conferències i taules rodones amb la participació de reconeguts experts de diferents àmbits vinculats al món de l’aprenentatge.

Comentaris