Victòria del Noia Freixenet a la Lliga Europea contra el Reus Deportiu, vigent campió, i derrota del Caixa Penedès-Patí Vilafranca a l’OK Lliga

21/11/2009 - 21:02h

El Noia-Freixenet ha superat aquest dissabter per 3 gols a 2 el Reus Deportiu, actual campió d’Europa, en la primera jornada d’una nova temporada de la Lliga Europea. I en les competicions estatals, mals resultats del Caixa Penedès-Patí Vilafranca, a l’OK Lliga, i el CEVendrell, a la Primera Divisió, i bons empats de Vallès Calafell i CP Monjos en aquesta mateixa categoria de plata de l’hoquei patins espanyol. El Noia Freixenet ha guanyat a l’Ateneu el Reus Deportiu en un bon encontre, protagonitzat, com la resta de companys, pel porter sadurninenc, Puigbí.
Quant a l’OK Lliga, en l’últim partit pendent de la novena jornada, el Caixa Penedès ha perdut per 3 a 0 a Blanes. La primera part ha estat dolenta i ha acabat amb un 2 a 0, però a la segona els vilafranquins haurien pogut capgirar el resultat. El tercer gol final dels locals ha decebut els penedesencs. Amb aquest marcador, el Caixa Penedès torna a ser en llocs de descens, quart classificat per la cua, empatat a 7 punts precisament amb el rival d’aquest dissabte.
I a la Primera Divisió, derrota clara del CEVendrell a la pista de l’Oviedo, que ha superat els del Baix Penedès per 6 gols a 1. Amb aquest marcador, el CEVendrell perd el liderat en favor del Voltregà, nou líder amb 16 punts al final de la setena jornada de lliga. El CE Vendrell és segon amb 15 punts. I quant als altres dos equips del Penedès en aquesta Primera Divisió espanyola d’hoquei, el Vallès Calafell ha obtingut un bon empat a la pista de l’Areces (5-5) i el CP Monjos, un altre empat difícil, en aquest cas a la pista del Centro Asturiano (3-3).