Es lliuren els premis literaris de la Festa del Most de la Ràpita

Avatar
20/11/2009 - 11:18h

Dins els actes de la Festa del Most de la Ràpita, el dissabte 14 de novembre es va fer el Lliurament dels Premis convocats pel Grup d’Estudis Rapitencs.
El tema era lliure i es van presentar 614 treballs des de P3 a adults ja que hi ha moltes categories, segons les edats.
Tots els guanyadors de P3 fins a 18 anys van ser obsequiats amb un trofeu i amb un llibre. Les quatre persones adultes, dos en prosa i dos en poesia van ser obsequiades amb un trofeu i un taló cadascú, els primers premis de 125 euros i els segons de 65 euros.

Els primers i segons premis de cada categoria d’aquesta edició són: Santiago Domènech i Lara Trujillo (P-3); Lluís Feliu i Maika Esteve (P-4); Adrián Blanco i Mireia Soler (P-5); Mariona Vidal i Arnau Rovira (Primer); Carles Freixedas i Júlia Mañé (Segon); Meritxell Martínez i Berta Coral (Tercer); Junu Maria Ventura i Júlia Marcé (Quart); Martí Rahuet i Gisela Playà (Cinquè); Carla Tort i Aleix Fontanals (Sisè); Víctor Quintas i Nadin Bosch (1r i 2n d’ESO); Laura Martínez i Jordina Pellicer (3r i 4rt d’ESO); David González i Aida Mata entre 16 i 18 anys, i a partir de 18 anys:  Roser Reverté i Elisabeth Hill (prosa); Armand Beneyto i Maria Soldán (poesia).

També et pot interessar

Comentaris