El Centre Àgora organitza per dimecres la Jornada Suma per fomentar la reflexió i l’aprenentatge en matèria de promoció econòmica

18/11/2009 - 15:21h

El Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una jornada de reflexió i d’aprenentatge per als agents implicats en la promoció econòmica municipal que es desenvoluparà el proper dimecres 25 de novembre, entre les 9 del matí i les 7 de la tarda, a l’Auditori Municipal de Vilafranca. Amb motiu del 20è aniversari de la posada en marxa del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, el Centre Àgora organitza aquesta jornada que vol convocar personalitats i entitats coneixedores de les polítiques locals perquè expliquin i aportin noves idees i nous programes per actuar en la matèria. I per promoure l’intercanvi d’experiències, a la tarda també es convoca el 1r speed networking entre tècnics de promoció econòmica local.
La jornada està adreçada especialment a alcaldes i regidors implicats en les polítiques de promoció i desenvolupament dels seus pobles i ciutats, consellers i tècnics dels consells comarcals, tècnics municipals implicats en els diferents àmbits de la promoció econòmica (emprenedoria, turisme, comerç, ocupació, etc.).

Lluís Recoder, alcalde de Sant Cugat del Vallès, obrirà la jornada amb una ponència marc, a la que seguirà una taula rodona sobre tres exemples de promoció local a Reus, Mataró i Manlleu. L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, clausurarà la sessió matinal.

I per fomentar l’intercanvi d’experiències i coneixements, hi haurà un dinar i es durà a terme com a novetat una speed networking a la tarda, que consisteix en uns contactes personals d’uns 5 minuts de durada per intercanviar experiències entre tècnics de promoció dels ajuntaments. Els participants es divideixen en grups d’un màxim de 20 persones. Dolors Rius, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, serà l’encarregada de clausurar la sessió de la tarda. Per a informació i inscripcions a la jornada es pot accedir a l’adreça d’Internet http://www.vilafranca.org/html/agora i trametre la butlleta d’inscripció a l’adreça de correu electrònic jornadasuma@vilafranca.org.

Comentaris