El Vilafranca pateix per guanyar, li expulsen dos jugadors i acaba líder

15/11/2009 - 20:56h

Primer partit de la tanda dels que s’hauran de jugar al matí al decurs de l’hivern, una matinal primaveral que ens va donar un distret partit de futbol entre dos equips que practiquen un futbol similar. El Vilafranca va marcar a la primera part, va veure com li expulsaven per doble groga a Costa als dos de la represa, va passar problemes la porteria de Saperes, especialment en un tret de falta directa al travesser i també hagués pogut marcar un segon gol el Vilafranca a peus de Pere Roca i Valerio, als 81 Tito veu la segona groga i també és expulsat, de manera que amb dos homes menys i tretze minuts per acabar, hi va haver molta incertesa pel resultat. Al final victòria i liderat. Novament s’han trencat les estadístiques, ja que sis victòries seguides als sis primers partits a casa feia molt temps que no es veia i quan el Vilafranca jugava al mig dia, rarament es sumaven els tres punts. Sembla que els temps estan canviant

Fitxa técnica

Vilafranca 1
Gimnàstica Iberiana 0

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau (Moral 45’), Tito, Costa, David, Roca, Eitan, Valerio (Jonathan 78’), Medina (Elvis 65’) i Puchi.
Gimnàstica Iberiana: Pardo, Koeman, Dani, Eric, Jony, Sascha (Manu 63’), Guti (Jon Ander 78’), Moyano, Oscar, Marcos (Angel 51’), Padilla.
Gols: 1-0 Valerio (39’).
Àrbitre: Comella Gil del col•legi de Manresa, .
Targetes: Pel Vilafranca Costa dues grogues, expulsat als 47 i Tito dues grogues expulsat als 81 i als visitants Marcos, Sascha, Guti, Joni i Koeman.

També et pot interessar

Comentaris