El Xavi Díaz Quartet obrirà la 12a edició del Cava Jazz de Guardiola

10/11/2009 - 16:13h

La dotzena edició del Cava Jazz de Guardiola arrenca dissabte amb un clàssic penedesenc, el Xavi Díaz Quartet. Des d’aquest mes i fins l’abril vinent s’han programat cinc concerts amb els quals s’espera arribar a les cotes d’assistència de públic de l’any passat, que es va tancar amb una mitjana de més de 140 persones. Així, l’organització ha volgut apostar de nou pels grups amb més projecció del panorama jazzístic nacional.

La versatilitat del Xavi Díaz Quartet quedarà demostrada dissabte amb els ritmes de jazz, blues i latin que el caracteritzen.
La segona actuació del programa està prevista per al 23 de gener del 2010, un concert que s’emmarcarà dins dels actes de la festa major de Sant Vicenç. Per a aquesta ocasió especial es comptarà amb la participació de l’Ivanow Jazz Group, un nonet de swing nascut com a Petit Combo de Jazz Clàssic del Taller de Músics de Barcelona. El grup portarà pinzellades del seu darrer treball discogràfic Swingdrome.
La tercera actuació del cicle recupera un altre clàssic del sector, el Lluís Coloma trio, que actuarà el 20 de febrer. Un valor segur i experimentat amb un bagatge extens d’actuacions a l’estat i a Europa.
I en la 12a edició no hi podia faltar la dosi habitual de música dixie, que el 27 de març arribarà de la mà de la Pixi Dixi Band, una formació ja veterana, nascuda el 1994, que té el privilegi d’haver estat la primera banda de dixie del Camp de Tarragona i un dels grups fixos del Festival Internacional de Dixieland de Tarragona.
La cloenda del 12è Jazz Cava de Guardiola es durà a terme el 24 d’abril, amb una darrera actuació a càrrec del grup vilafranquí Essència de gospel, que posarà el toc de música espiritual que darrerament tampoc no acostuma a faltar al certamen.
Com és habitual, totes les actuacions es faran a les onze de la nit a la Sala d’Actes del Centre Recreatiu de Guardiola, al preu de 8€. La venda d’entrades és a la guixeta del Centre, mitja hora abans del concert, excepte la segona actuació, la del 23 de gener, que serà de 9€ i es posarà a la venda una hora abans a la mateixa guixeta.
Aquesta edició manté els patrocinadors participants dels altres anys, a causa del gran ressò del cicle i de l’activitat municipal que comporta.
L’organització ha comptat amb la col·laboració de Caves Ferret, Mont d’Àrac, molins d’oli Pere Lluch i Ca la Madrona, Patés de Cas•sa, Forn de pa Pau Marquès i Pastisseria Bolet, Restaurant Pau Xich, Embotits artesans Cal Serra i Caixa Penedès.

També et pot interessar

Comentaris