Els Xicots descarreguen el primer carro gros de l’any però es queden a mitges amb el tres de vuit

09/11/2009 - 08:49h

La diada del Roser dels Xicots de Vilafranca va permetre veure diumenge al migdia el primer quatre de vuit dels vermells aquesta temporada, tot i que el programa que es portava preparat no es va poder completar del tot. Després d’una arrencada forta amb el carro gros, els vilafranquins van desmuntar un primer intent de tres de vuit, que a la segona es va donar per bo però que només es va poder carregar. Com a tercer castell, els Xicots van optar pel quatre de set amb l’agulla, descartant la torre. Finalment, els Xicots es van acomiadar en tanda de pilars amb la tan anunciada sorpresa, un pilar de cinc bastit exclusivament per noies, des del baix fins a l’enxaneta, que va quedar carregat. Dos pilars de quatre van posar punt i final a la seva actuació.

Les altres dues colles van passar per Vilafranca amb castells de set i de sis. Així, els Bordegassos de Vilanova van completar la torre de set, el cinc de set al segon intent, el quatre de set amb l’agulla i un pilar de cinc. De la seva banda, els Castellers de Rubí van desmuntar un intent de torre de sis, que després van descarregar, afegint-hi el tres i el quatre de sis per acabar amb un pilar de quatre.
Amb aquesta actuació, els Xicots de Vilafranca posen punt i final a una temporada de transició que no ha donat els resultats esperats, tot i que el cap de colla debutant, Manel Cantón, ja ha anunciat la seva voluntat de continuar al capdavant del càrrec la temporada vinent.

També et pot interessar

Comentaris