Partit molt seriós del Vilafranca a camp de la Gramenet B que li permeten empatar a punts amb el líder

alt
08/11/2009 - 20:33h

El Vilafranca s’ha desplaçat avui diumenge tarda a camp del primer classificat de la categoria i gràcies a un molt seriós partit, amb un gol a cada part ha sabut sumar tres punts més i empatar a la part més alta de la classificació, precisament amb l’equip que ha jugat.
Durant el primer temps el Vilafranca ha plantat cara a un equip local que com s’ha vist al llarg del partit, mou molt bé la pilota. Era un partit de constants pujades i baixades, amb un Vilafranca que a part d’estar molt ben posat sobre el camp, ha pogut marcar al minut 22, en rematar David, de cap, una pilota centrada des del còrner. Fins al descans una oportunitat més par cada equip i molt joc a la zona ampla.
La segona part ha estat de domini local, des del primer moment han Ca N’Amat premut l’accelerador cercant l’empat, mentre que el Vilafranca a la contra buscava el segon gol. El domini de la Grama B era constant, es jugava a terreny del Vilafranca, tot que la porteria de Saperes no passava massa problemes. Novament al minut 22, és a dir el 67 de partit, Medina fa un control orientat amb el pit, avança uns metres i creua un gran xut a gol lluny de l’abast del porter. Era un 0-2 que deixava el partit molt arreglat per un Vila que fins al final va aguantar els atacs locals, fent un joc disciplinat