El Caixa Penedès surt de la zona de descens després de golejar el Tenerife i el Noia Freixenet cau a casa amb el Reus Deportiu

07/11/2009 - 23:32h

El Caixa Penedès Patí Vilafranca, en un molt bon partit d’hoquei patins per part dels locals, ha superat aquest dissabte el Tenerife per un ampli 7 a 2 i, per primer cop, ha sortit dels llocs de descens de l’OKLliga. A la mateixa categoria, el Noia Freixenet ha perdut a casa amb el Reus Deportiu. I a la primera divisió estatal, el CEVendrell continua de líder.
A l’OKLliga, els vilafranquins, sis dies després de la seva important victòria a Alcoi, guanyaven un Tenerife força decebedor aquest dissabte per 7 gols a 0, i encara haurien pogut marcar algun gol més. I quant al Noia Freixenet, el partit amb el Reus Deportiu ja se li ha possat dífícil a la primera part i, malgrat intentar-ho, no ha pogut evitar la segona derrota consecutiva. Els sadurninencs han perdut a l’Ateneu per 3 gols a 5.
A la primera divisió espanyola, el CEVendrell ha obtingut una important i difícil victòria a la pista de l’Areces de Grado (Astúries), per 2 a 4. Els vendrellencs continuen líders de la categoria empatats amb el Voltregà i el Centro Asturiano, que han superat els seus rivals per la mínima. Darrera d’aquesta tripleta, el CPCalafell segueix a dos punts de distància després de guanyar per 8 a 6, a casa, amb el Vigo Stick. Amb aquests marcadors i la classificació actual, el derbi del Baix Penedès que dissabte que ve es disputarà al Vendrell promet ser apassionant.
I l’altre equip penedesenc de la categoria de plata de l’hoquei estatal, el CPMonjos, ha caigut derrotat a la pista del Sant Feliu, per 7 gols a 4. 

També et pot interessar

Comentaris