El Casal estrena una temporada estable d’espectacles

04/11/2009 - 08:49h

El Casal de Vilafranca fa un pas endavant d’aquí a pocs dies amb el primer espectacle que ha de donar cos a una programació estable de teatre, música i dansa. Sota el títol “Escenari Casal”, l’entitat vilafranquina vol donar-li forma a l’oferta que, “fins ara sense criteri de programació”, oferia el Casal, segons va explicar el gerent de l’ens, Salvador Casals.
A partir del 21 de novembre i fins el 8 de maig amb una periodicitat mensual, el Casal oferirà espectacles variats, des dels més comercials fins a d’altres més modestos però amb la qualitat com a segell d’identitat.

L’espectacle que obrirà la temporada no és un desconegut per al gran públic. El Casal porta a Vilafranca una versió en català del musical Mamma mia!, una història creada amb les cançons del grup Abba com a base. Mare meva! el representarà el grup Tota la Trup que posarà 25 actors i ballarins sobre l’escenari cantant en directe el 21 de novembre a les deu de la nit.
L’activitat tornarà de nou al Casal amb el tradicional concert de Nadal, que s’incorpora al programa, aquest any amb la Principal de la Bisbal, el 25 de desembre a dos quarts de vuit.
El 2010 començarà de nou amb teatre i la representació de la darrera obra de Toni Albà, acompanyat ara de Fermí Fernandes, El Messies. Serà el 23 de gener.
Per al 20 de febrer, més teatre musical i un altre clàssic en escena, Sweeney Todd, a càrrec del grup Filagarsa de Molins de Rei.
I més música, el 13 de març amb la cobla Contemporània i l’espectacle Sardaxou, que interpreta a ritme de sardana algunes de les bandes sonores més rellevants del cinema.
La dansa tindrà el seu espai el mes d’abril amb l’Esbart Manresà, que celebra el seu centenari amb l’espectacle Centedansa.
La cloenda de la primera temporada estable d’espectacles anirà a càrrec del cor Carlit, que també celebrarà amb el públic del Casal els seus vint anys en l’àmbit del gospel.
Aquesta és la primera vegada que el Casal de Vilafranca inicia una iniciativa d’aquestes característiques i això ha obligat a introduir canvis en el sistema de venda d’entrades. Així, les entrades es vendran anticipadament per als espectacles amb entrades numerades. A més, s’ha creat un abonament per als espectacles Mare meva! i El Messies, de manera que comprant l’entrada per a la primera funció es poden adquirir les del segon espectacle amb la mateixa localitat numerada sense haver de fer cua a taquilla. Al mateix temps, s’obsequiarà amb una entrada per a qualsevol dels altres cinc espectacles no numerats d’aquesta primera temporada.

També et pot interessar

Comentaris