Detingut un individu per la comissió de furts en establiments de Vilafranca

02/11/2009 - 17:31h

La Policia Local de Vilafranca va practicar divendres la detenció d’un individu per la presumpta comissió d’un delicte de furt comès en un establiment de motos al barri de Poble Nou i una falta de furt comesa en un establiment de roba esportiva al Centre de la Vila.  Els fets es van produïr  a mig matí quan una trucada telefònica rebuda a la Policia Local informava sobre un possible robatori comès en un establiment del barri de Poble Nou.
Seguidament, el comerciant que havia estat víctima del robatori es va presentar a l’Ajuntament on va informar l’agent que es trobava a la recepció de la Casa de la Vila que dos individus li havien robat una motocicleta tipus “poquet bike” del seu establiment i que volia denunciar els fets. L’agent va recollir les dades de descripció física dels autors materials dels fets i les va facilitar a les patrulles que es trobaven operatives.

Posteriorment, quan la víctima s’adreçava a la comissaria per presentar la corresponent denúncia va veure un dels autors del furt i el va seguir. Una patrulla de la Policia Local que es trobava a la zona va localitzar la víctima que va informar els agents sobre la direcció de fugida de l’autor del furt i els agents van aconseguir interceptar-lo. Tot i que aquesta persona no tenia en el seu poder la motocicleta sostreta, els agents van comprovar que portava una bossa amb diverses peces de roba que tenien col·locats dispositius de seguretat antirobatori. Davant la sospita que les peces fossin sostretes d’algun establiment, es van fer les verificacions corresponents i es va comprovar que la roba acabava de ser robada d’un comerç d’esports ubicada al centre de la Vila.  L’individu va ser traslladat a les dependències policials per instruir les diligències corresponents.

També et pot interessar

Comentaris