El Vilafranca capgira un partit que tenia perdut i s’imposa per 2 a 1 al Masnou

alt
01/11/2009 - 21:24h

Vilafranca i Masnou han fet un partit dels que fan afecció, ha estat un partit molt disputat, de constant puja i baixa amb oportunitats de gol a una i altra porteria i amb esdeveniments inesperats als darrers instants del partit. altLa primera part va ser ben controlada pel Vilafranca amb un parell d’oportunitats clares de gol, la primera a peus de Medina que després de fer el més difícil xuta a porteria buida i l’esfèrica surt fora llepant el paliuna segona de Puchi a passada de Via que no va anar a gol per la bona intervenció del porter visitant.
La segona part va començar amb domini foraster que amb tres ocasions va portar perill de gol a la porteria de Saperas. Es veia una segona part molt emocionant ja que tant el Vilafranca com el Masnou buscaven el gol. El Vilafranca veia com es quedava amb 10 per expulsió del seu lateral dret per acumulació de grogues, era el minut 64, o sigui que faltava ben be mitja hora per acabar. Malgrat tot Bacaicoa de falta i David van tenir el gol que novament es va resistir. Als 76 en canvi, en una contra ràpida dels del Maresma, va arribar el primer gol, de manera que amb 10 homes i 0-1 al marcador poca esperança tenia l’afeccionat local en poder assolir un resultat positiu.
El Vilafranca no es va rendir, va aparèixer l’esperit Puchi i el Vilafranca es va abocar a la porteria contrària. Semblava que jugaven onze contra onze i l’empenta, les ganes, la lluita, el no donar una pilota per perduda, van permetre que arribés l’empat i, cinc minuts després en una gran jugada de Puchi, el gol de la victòria davant el deliri dels locals i la desesperació visitant.

Fitxa técnica

Vilafranca, 2
Masnou, 1

Vilafranca: Saperas, Aleix, Palau, Tito, Ismael, David, Elvis, Eitan (Bacaicoa 67’), Via (Costa 66’),Medina (Valerio 55’) i Puchi.
Masnou: Xavi, Alberto, Jona Reina, Javier, Guzman, Brian (Aleix 45’), Ignacio, Montilla (Galisteo 82’), Javi Sanchez, Alex (David 72’) i Cristian
Gols: 0-1 Ignacio (76’). 1-1 Palau (83´). 2-1 Valerio (88’)
Àrbitre: Brunner López del col•legi de Girona.
Targetes: Pel Vilafranca va veure groga, Aleix (58’ i 64’) per tant vermella als 64’ i pels visitants Brian, Montilla, Jona Reina, Aleix, Guzman i l’entrenador Claudio Festa.