Els verds fallen amb el tres de deu

alt
01/11/2009 - 16:15h

Els Castellers de Vilafranca no han aconseguit aquest migdia el seu gran objectiu de la temporada i l’intent sobre el tres de deu amb folre i manilles ha quedat lluny de carregar-se en una diada de Tots Sants que havia aixecat molta expectació. Els vilafranquins han encarat, tal i com havien anunciat, aquesta construcció en primera ronda, que ha començat a pujar després d’un muntatge laboriós de prop de vint minuts de durada. Les manilles i els quarts no han acabat d’encaixar bé des del principi i això ha sentenciat un castell que amb l’aixecador a l’esquena del dos s’ha trencat.

altEls de David Miret han completat el seu primer castell en segona ronda, la torre de nou amb folre i manilles, un valor segur dels vilafranquins. El programa dels verds ha continuat tot seguit amb un  altre castell marca de la casa, el quatre de nou amb folre i agulla, que semblava defensable però que ha cedit quan el pilar ha quedat lliure, deixant-lo en carregat. Com a tercer castell, els Castellers de Vilafranca han tirat el tres de nou amb folre, que també han descarregat. Com a comiat, els vilafranquins no han volgut deixar passar l’oportunitat de descarregar el que hauria estat el seu primer pilar de vuit amb folre i manilles de la temporada. Passats dos quarts de quatre de la tarda, Miret ha ordenat enlairar l’espadat que ha quedat carregat, per trencar-se tot seguit quan l’enxaneta es disposava a començar la baixada.
La diada de Tots Sants ha vist també un tres i un quatre de nou amb folre dels Capgrossos de Mataró, que hi han afegit el quatre de vuit amb l’agulla. Els Castellers de Lleida han carregat el quatre de vuit, han fet un intent de torre de vuit folrada després d’haver-ne desmuntat un altre, i han completat el cinc de set. De la seva banda, els Al·lots de Llevant han saldat el seu pas per la plaça de la Vila amb el quatre de vuit carregat com a castell més destacat, el primer del seu historial. També han fet el cinc de set i la torre de set.

També et pot interessar

Comentaris