Amb professionals d’arreu, la Technifira es consolida

28/10/2009 - 16:54h

Vilafranca va acollir dilluns i dimarts amb èxit la Technifira, un certamen destinat a potenciar la formació, la cultura i els valors emocionals en el sector de la gastronomia.  Un total de 2.000 visitants professionals procedents de tot l’Estat espanyol, vinculats directament amb el sector gastronòmic, es van congregar a Technifira Innova per viure experiències de la mà dels millors professionals a nivell nacional i internacional.
La Technifira va ser la seu de dos competicions a nivell de tot l’Estat espanyol: la Copa d’Espanya de Pastisseria i la Copa d’Espanya de Cuina. Pel que fa als premis de Pastisseria, la modalitat de sucre va anar a parar a César Romero, de Castelló, i en l’apartat de xocolata va guanyar Mario Padial, des de València.
El primer premi de cuina el va guanyar Manuel García (del restaurant Gastronium de Sevilla); el segon, Juan Ramón Piñeiro (cap de cuina de l’Hotel Marqués de Riscal); i el tercer premi va anar a parar a Sergio García (cap de cuina de l’Hotel Venta de Baños de Múrcia). La innovació va ser el concepte destacat del certamen, tant en el recinte firal com en les dues sales de demostració.El visitant va poder, per una banda, adquirir coneixements i, per l’altra, gaudir d’un bon saber fer dels experts.

El sopar Livania
El sopar Livania és sempre concebut com un espai d’entreteniment i reconeixement a membres destacats del sector. Presentat per la periodista penedesenca Imma Pulido, la celebració va comptar amb 300 comensals i va incloure espectacles de màgia i teatre que van fer la vetllada d’allò més entretinguda.

Al mateix temps, l’organització de la Technifira se sent molt més que satisfeta per poder haver reunit tots els distingits com a premis honorífics Livania: Pere Monje, en representació del restaurant Via Veneto; Carles Gaig; Núria Gironès; Carles Abellán i Mey Hofmann en l’apartat de restauració, i Christian Escribà, per Pastisseria Escribà; Joan Baixas, Elies Miró; Sergi Vela i Michel Willaume en el camp de la pastisseria.

També et pot interessar

Comentaris