Dissabte entren en funcionament les noves sales polisportives i de fitness ampliades del Complex Aquàtic de Vilafranca

27/10/2009 - 15:13h

Després d’un any d’obres aproximadament, el proper dissabte 31 d’octubre entraran en servei les noves sales esportives i de fitness del Complex Aquàtic i que constitueixen la primera fase de l’obra d’ampliació i reforma d’aquest equipament. Aquesta setmana s’estan fent els darrers treballs per tal que dissabte ja es pugui obrir els nous espais. En aquest sentit, el proper divendres dia 30 es preveu que s’executi el trasllat del material esportiu i de la maquinària de les sales actuals cap a les noves.
A partir del moment que es posin en funcionament aquests espais, la zona actual destinada a sala polisportiva i de fitness serà totalment remodelada per construir una nova zona de vestidors, que doblarà la superfície actual. En paral.lel actualment també s’està intervenint en la zona de noves piscines. Es preveu que en aquesta zona els treballs finalitzin el primer trimestre de 2010.

Les obres d’ampliació i reforma del Complex Aquàtic tenen un pressupost d’uns 4,1 milions d’euros. La instal•lació guanyarà 2.600 metres quadrats i millorarà més de 800 metres quadrats de l’espai existent. El projecte planteja integrar dins la instal•lació actual del Complex Aquàtic els nous espais, sense modificar substancialment la funcionalitat del servei i els diferents recorreguts existents. Cal destacar que, malgrat la importància dels treballs, aquests no han comportat molèsties als usuaris i s’estan executant sense que s’hagi hagut de tancar cap dia la instal.lació.

L’objectiu d’aquesta ampliació és donar resposta a la demanda d’activitats físico-esportives de lleure, salut i utilitàries que actualment no es poden atendre per manca d’espai, millorar la qualitat dels espais existents i afavorir la conciliació de la pràctica físico-esportiva de la unitat familiar. Actualment el Complex Aquàtic compta amb entre 3.500 i 4.000 abonats, que en fan uns 7.000 usos setmanals. Plantejada amb projecció de futur, l’ampliació i millora que s’està executant permetrà absorbir una demanda de fins a uns 6.000 abonats. Amb motiu de l’entrada en servei dels nous espais, dissabte dia 31 qualsevol persona interessada podrà visitar les sales durant tot l’horari d’obertura del Complex Aquàtic.

També et pot interessar

Comentaris