El Vilafranca va començar adormit i a la segona part va capgirar el marcador, però no el va saber mantenir.

alt
26/10/2009 - 00:21h

El Vilafranca ha perdut al terreny de joc del Sants un partit fins a cert punt estrany. Comença amb un gol inicial dels locals als 13 minuts en una primera part que el Vilafranca va començar a un ritme de joc inferior a l’habitual.
altA la segona part i després d’un parell de canvis amb vint minuts es va capgirar el marcador amb dos gols de Puchi, el primer de jugada personal i el segon de penal fet a Medina. La llàstima va ser que no es va saber llegir el partit, amb el marcador a favor. Es va descuidar una mica la part del darrera, va arribar un empat per una errada defensiva i el 3-2 definitiu va pujar en un penal inexistent concedit pel col•legiat, segurament per compensar el que havia assenyalat contra els de casa i que era molt clar. No va agradar que un equip com és el Sants que fa servir mètodes antisportius per tirar els partits endavant (insults, puntades de peu, etc) que en cap moment van ser controlades per l’àrbitre. L’equip que va callar i aguantar, quatre targetes i l’equip que no callava cinc targetes. Injust !

Fitxa técnica

Sants         3
Vilafranca, 2

Sants: Ferran Pol, Oscar, Agustín, Rangel, Vergés, Pascual, Haro, Morales, Romario (Forzinetti), Carlitos (Sardà) i Acosta (Edu).
Vilafranca: Saperas, Costa, Palau, Tito (Eitan), Aleix, David, Bacaicoa, Elvis, Via (Medina 45’), Valerio (Hamza 68’) i Puchi.
Gols: 1-0 Romario (13´). 1-1 Puchi (57’).1-2 Puchi de penal (66’). 2-2 Forzinetti (74’). 3-2 Rengel de penal (83’).
Àrbitre: Congost Larosa del col•legi de Sabadell. No va agradar gens als seguidors del Vilafranca.
Targetes: Pels locals va veure groga, Pascual, Oscar, Rangel, Vergés i Morales i pels visitants a Elvis, Aleix, Medina i Saperas

També et pot interessar

Comentaris