Projecte per al nou local d’assaig dels Minyons de l’Arboç

23/10/2009 - 07:58h

L’alcalde de l’Arboç, Carles Ribé, ha ensenyat al president dels Minyons, Jaume Ventura, i el cap de colla, Lluís Jané, el projecte de Can Freixas, l’hotel d’entitats on l’equip d’equip de govern preveu cedir un espai a la colla per assajar.
Tant l’alcalde com els representants de la colla castellera local han coincidit a destacar la necessitat de poder disposar d’aquests espais per la projecció futura de l’entitat, ja que, segons ha manifestat Carles Ribé, “és una ferma aposta social de l’Arboç en complicitat amb el govern municipal. El projecte de rehabilitació i ampliació de Can Freixes que està en marxa dotarà a la vila d’un hotel d’entitats, la nova seu de la llar i un espai jove, a més del local d’assaig per als Minyons.
L’edifici reformat té una superfície construïda total de 1.232,80 m2, consta de quatre plantes i la directriu del projecte ha estat la salvaguarda dels valors culturals-patrimonials de l’edifici una vegada identificats els valors arquitectònics d’acord amb l’Estudi Tipològic.

També et pot interessar

Comentaris