Freixenet felicitarà les properes festes de Nadal amb el mateix anunci que l’any passat

19/10/2009 - 14:36h

 

Freixenet ha donat resposta aquest matí a una de les incògnites més ben guardades abans de les festes nadalenques: qui protagonitzarà el popular anunci de la firma de cava. Contra tot pronòstic, i en un acte de “responsabilitat” davant la situació de crisi que travessa el país, el director de comunicació de l’empresa, Pere Bonet, ha anunciat que per primer cop a la seva història Freixenet repetirà l’anunci que va crear per la campanya de Nadal de l’any passat.  Així, Gemma Mengual i les seves companyes de l’equip olímpic de natació sincronitzada, seran per segon any consecutiu les encarregades de felicitar el Nadal als espanyols, en una reedició de l’anunci ‘El color reserva’. La peça publicitària,només presentarà una novetat respecte de l’any passat que serà un nou brindis de les nedadores.
Bonet ha explicat la decisió presa al·legant que aquest “no és un any per a la ostentació, sinó per la racionalitat”. El director de comunicació de Freixenet també ha dit que la qualitat de l’espot de l’any passat, al que ha qualificat de “joia”el fa valedor de ser repetit durant una nova campanya.
A més del nou brindis de Mengual i les seves companyes, Freixenet també presentarà com a novetat un documental sobre el dia a dia de l’equip espanyol de natació sincronitzada als mundials de Roma d’aquest

També et pot interessar

Comentaris