Empat de prestigi (4-4) del Caixa Penedès-Patí Vilafranca a Vic i victòria del Noia-Freixenet (3-4) a la pista del GEiEG de Girona

17/10/2009 - 21:00h

El Caixa Penedès-Patí Vilafranca ha aconseguit el seu primer punt a l’OK Lliga 2009-2010, en la quarta jornada i deixant la cua de la classificació gràcies a un empat a 4 gols en una de les pistes més difícils del campionat, la del CPVic, mentre que el Noia-Freixent ha guanyat a Girona per la mínima (3-4), a la pista del GEiEG. A la primera divisió, cal anotar les derrotes de CPCalafell i CEVendrell i un empat del CPMonjos. El resultat del Patí a Vic és d’aquells de prestigi, atès que l’empat l’ha assolit davant d’un dels millors equips del campionat. Els homes de Ricard Muñoz s’han avançat al lluminós, però el CPVic ha pogut capgirar el gol inicial abans del descans (2-1). A la segona part, malgrat que els osonencs han pogut assolir un avantatge de dos gols, la gran actuació dels penedesencs els ha permès recuperar el terreny perdut. Als instants finals del partit s’ha arribat amb l’empat a 3 i aleshores, en poc més d’un minut autènticament d’infart, hi hagut temps per a un quart gol dels locals, l’empat del Caixa Penedès a menys de mig minut per a la botzina i, atenció!, fins a tres penals a favor del CPVic. Sortosament per al Vilafranca, cap d’aquestes ocasions no han acabat en gol.
Quant als resultats de la resta d’equips penedesencs en categoria estatal de l’hoquei patins, el CENoia Freixenet ha assolit una nova victòria que el permet escalar llocs a la classificació de l’OK Lliga. Ha estat per la mínima, però de manera suficient (3-4), a la pista del GEiEG de Girona.
A la primera divisió espanyola, aquest cap de setmana han perdut el CPCalafell, per 5 a 2 a la pista de l’històric CPVoltregà, i el CEVendrell, per un contundent 6 a 1 en el seu desplaçament a Alcobendas (Madrid). Finalment, el CPMonjos ha assolit el seu primer punt en categoria estatal, en empatar a casa contra l’Oviedo Roller, a 5 gols.