Gelida proposa la congelació d’impostos i taxes

16/10/2009 - 08:31h

L’Ajuntament de Gelida està preparant les ordenances municipals de 2010. Donada la situació econòmica que es viu arreu del planeta, en plena recessió i amb les dificultats que passen les famílies com a protagonistes, l’equip de govern municipal proposarà a la resta de grups del consitori gelidenc la congelació de tots els impostos i taxes per tal de no gravar més les butxaques dels ciutadans de Gelida. La reunió entre els grups municipals per debatre aquest tema està prevista per avui mateix i servirà a l’equip de govern per assentar les bases per debatre la proposta d’aplicar un increment del 0% tant als impostos com a les taxes.
També es comentaran alguns canvis menors amb els quals s’adaptaran els textos d’algunes ordenances a les noves legislacions.
Tal i com ha explicat l’equip de govern en un comunicat de premsa enviat als mitjans, des que es van iniciar els primers símptomes de recessió econòmica, l’Ajuntament de Gelida “ha fet un important esforç en el seu suport a les famílies i als ciutadans en tot l’àmbit social”, tant a nivell d’ajuts directes com a nivell de reforçar els Serveis Socials del propi Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris