Els Nens del Vendrell es volen ‘firar’ diumenge amb una bona diada

16/10/2009 - 08:24h

Traca final per a uns, banc de proves per a uns altres. Així es presenta diumenge la diada de Santa Teresa que reunirà a la una del migdia a la plaça Vella del Vendrell els Nens, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Jove de Tarragona.
Els Nens tenen una agenda força apretada aquest cap de setmana de fira però diumenge el cap de colla, Jordi Moreno, ja té clar que portarà a plaça el quatre de vuit i la torre de set amb el cinc de set com a tercer castell. Aquest és el programa segur, però segons com avanci la diada i si s’aconsegueix compactar un bon peu, Moreno no descarta el tres de vuit, que les darreres setmanes han continuat treballant amb ganes. Aquest castell ha tingut un bon comportament als assajos i el cap de colla en destaca que el basteix un tronc experimentat.

L’activitat dels Nens, però, començarà avui amb un assaig popular a la plaça Vella a les deu de la nit i demà a partir de les sis s’actuarà per les places del Vendrell. A dos quarts de nou a la plaça de la Sardana es farà una actuació prèvia amb la intenció de fer tres i quatre de set nets i la torre de set com a preparació per l’endemà.
Castells de nou
D’altra banda, la Joves de Valls anirà al Vendrell a fer algun castell de nou. A una setmana de la diada de Santa Úrsula, els vallencs no volen deixar passar l’oportunitat de provar també dos castells que el dia 25 volen tirar a la plaça del Blat. Per això al Vendrell, en una plaça amiga, tiraran el cinc de vuit i el dos de vuit amb folre. La cap de colla, Helena Llagostera, diu que té la gent “molt engrescada” i que els assajos van pel bon camí.
La Jove de Tarragona també vol anar al Vendrell a fer un bon paper i culminar així una temporada excel·lent. El cap de colla, Jordi Crespo, diu, però, que la diada es presenta oberta i fa una crida a la participació de la colla. El programa dels liles passaria pel cinc de vuit, el tres de nou amb folre i un tercer castell a triar entre el tres de vuit amb l’agulla o bé la torre de vuit amb folre.

També et pot interessar

Comentaris