Resultats negatius de Caixa Penedès i Noia a l’OKLliga i debut amb victòria de Calafell i Vendrell a Primera Divisió

alt
10/10/2009 - 21:45h

El Caixa Penedès-Patí Vilafranca ha perdut aquest dissabte davant del Reus Deportiu, per 3 a 8, en la tercera jornada de l’OK Lliga d’hoquei patins. En la mateixa jornada, el Noia Freixenet va caure sorprenentment en pista pròpia, divendres, contra el Blanes (1-2). I en l’inici de la Primera Divisió, CEVendrell i Calafell han debutat amb victòria i el CPMonjos, amb derrota a la pista del Calafell, primer líder del campionat. El resultat del Caixa Penedès contra el Reus Deportiu és enganyós per la diferència de gols. Si bé els reusencs han fet un gran partit i mereixien la victória, el cert és que els vilafranquins han fet mèrits per maquillar el marcador, però s’han trobat al davant amb Guillem Trabal, considerat probablement el millor porter del món.
El Caixa Penedès s’ha avançat al marcador per dues vegades, però al descans ja s’hi ha arribat amb un clar marcador en contra (2-5). A la segona part, l’equip ha buscat acostar-se al marcador, però el Reus, que ha demostrat que aquest any pot donar un gran resultat, ha ampliat fins i tot l’avantatge.
Una vegada més s’ha demostrat que la nova reglamentació a l’hoquei patins ha aportat molt de més ritme i espectacle en el joc. Durant el matx hi hagut diferents moments en què un dels dos equips ha gaudit de superioritat numèrica sobre la pista i s’han xiulat fins a quatre faltes directes i un penal.
Quant a la resta de marcadors apuntats més amunt, el Noia va perdre divendres amb el Blanes i a la Primera Divisió el Calafell ha superat sense problemes un CP Monjos amb força baixes importats (8-1) i el CEVendrell, el Voltregà (2-1). Val a dir que en el cas del Calafell feia 14 anys que no jugava en categoria estatal, el CP Monjos no ho havia fet mai i el Voltregà ha disputat al Vendrell el seu primer encontre a la divisió de plata de l’hoquei espanyol. Fins aquest any, els de Sant Hipòlit eren, juntament amb el Barcelona, els únics equips que sempre havien estat a la màxima categoria. A la capital del Baix Penedès s’ha avançat al marcador, però un bon Vendrell ha capgirat el resultat i comença la lliga amb victòria.

També et pot interessar

Comentaris