Triplet festiu al cava

09/10/2009 - 08:53h


La Capital del Cava farà honor aquest cap de satmana més que mai al nom amb què se la va batejar fa dècades. El Cavatast, la Setmana del Cava i la Fira Comercial ompliran els carrers de la vila fins el proper dilluns de visitants foranis que s’acostaran a Sant Sadurní per conèixer una mica més de prop els secrets del producte que l’ha fet reconeguda arreu del món: el cava.
(Publiquem un extra del cap de setmana festiu a l’edició en paper del 3d8)
Plantant cara a la crisi econòmica que es viu arreu del planeta, el Cavatast presenta en la seva tretzena edició el mateix nombre d’expositors que en les mostres passades. Amb aquesta demostració de força, el sector cavista sadurninenc es prepara per encarar la imminent campanya de Nadal que de ben segur estarà marcada per la conjuntura econòmica actual.
La gastronomia local es reivindicarà un any més com el millor complement al cava. Tant els expositors restauradors, com els pastissers i els xarcuters presentaran els seus productes com un bon exemple de les múltplies aplicacions que es pot donar al cava en una cuina. Aquestes també quedaran clares als diferents tallers que es duran a terme a la sala de tast del Cavatast on s’han organitzat diferents conferències al voltant del vi espumós.
El glamur de la festa sadurninenca el posarà un any més la Confraria del Cava amb la coronació de la Reina del Cava 2009, que enguany tindrà com a protagonista la model malaguenya Elisabeth Reyes, popular pels affairs que ha tingut amb diferents esportistes del panorama nacional. I precisament seran dos cracks del futbol, Puyol i Iniesta, els que interpretaran el pregó de la Setmana del Cava, ho faran, però, encarnats en els populars personatges del programa Crackòvia.
La Fira Comercial i Industrial, que organitza el Centre Comercial Obert, jugarà un any més el paper de complement perfecte al Cavatast amb una mostra de l’oferta comercial que es pot trobar a la vila i arreu de la comarca.
Tot plegat conformarà un triplet festiu de luxe que s’espera pugui acollir més de 30.000 vistants des de demà al matí i fins el proper dilluns al vespre. Bona Setmana del Cava!

També et pot interessar

Comentaris