Anna Roig i l’Ombre de ton chien reben el premi Cerverí

08/10/2009 - 16:03h

Anna Roig i L’Ombre de ton Chien han estat distingits aquesta setmana amb el premi Cerverí a la millor lletra de cançó del 2009 pel tema Corro sota la pluja. Així ho ha decidit l’audiència de Catalunya Ràdio que juntament amb la Fundació Prudenci Bertrana convoquen aquest premi en el marc dels Premis Literaris de Girona. Els guardons es lliuren avui al vespre en la gala que e sva fer a l’Auditori de Girona.

Durant tot l’estiu, Catalunya Ràdio i iCat fm han donat a conèixer les cançons que optaven al premi i es convidava l’audiència a votar per una de les lletres seleccionades. Anna Roig i el seu grup van superar unes primeres alternances en la classificació i finalment s’ha imposat als seus més immediats perseguidors, els Manel, amb el tema Captatio benevolentiae; Estanislau Verdet, amb Tots som uns desgraciats, i la resta de participants: Lego, de Joan Miquel Oliver; I les sargantanes al sol, d’El Petit de Cal Eril; Prou, de Mazoni; Plou, d’Élena, i Cuines bé l’arròs a banda, de Remigi Palmero.
La sadurninenca es va mostrar molt feliç en conèixer la notícia, tot i que va declarar que “haver estat seleccionats per optar al premi i que ens situessin al mateix nivell que grups i intèrprets com els Manel o Mazoni, això ja era un premi”. Anna Roig espera que aquest guardó ajudi a donar un impuls a la difusió del seu treball. Aquesta setmana Anna Roig ja va participar en el programa d’èxit de la ràdio catalana, “El món a RAC 1”.
‘Corro sota la pluja’ està inclòs en el darrer treball, presentat el maig a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris