Membres d’Alternativa Vendrellenca creen una delegació de les CUP al Vendrell

07/10/2009 - 12:01h

Membres que en les últimes eleccions municipals, el maig del 2007, van formar part de la candidatura independent Alternativa Vendrellenca i la qual no va obtenir representació al consistori de l’Ajuntament del Vendrell han decidit constituir una delegació de les Candidatures d’Unitat Popular (CUP) a la capital del Baix Penedès. La filosofia de la nova entitat política, com passa en altres indrets del país, és treballar per a la “construcció nacional dels Països Catalans” i l’“aprofundiment de la democràcia participativa, una vila integradora i socialment igualitària i garantir l’accés als serveis públics i unes condicions de treball dignes a tota la seva ciutadania”, en paraules de Rubén Suan, un dels membres de la nova CUP del Vendrell.
Els primers pasos que donarà la CUP vendrellenca, que és gairebé segur que es presentarà a les eleccions municipals del 2011 -“no fer-ho seria un pas enrere”, ha apuntat Rubén Suan-, serà la presentació d’una petició perquè l’Ajuntament del Vendrell aprovi una ordenanza sobre les iniciatives populars sorgides de la societat civil.
A més, la CUP pensa participar properament en una reunió per a l’establiment d’una hipotètica plataforma ciudadana per a la convocatoria de consultes sobiranistes.
Per contactar amb la nova entitat política vendrellenca, les persones interesades poden fer-ho per telèfon (al número 655 96 42 10), al seu web (www.elvendrell.cup.cat) i enviant un correu a l’adreça electrònica: elvendrell@cup.cat.

També et pot interessar

Comentaris