15.000 euros per organitzar les festes de Sant Raimon de Vilafranca

07/10/2009 - 08:47h

Les festes de Sant Raimon de Vilafranca comencen a agafar cos i aquesta setmana ja s’han presentat les sis persones que s’encarregaran de l’organització.
Per començar a treballar, l’equip ja sap que disposarà de 15.000 euros, una xifra gens menyspreable tenint en compte les circumstàncies econòmiques del moment. Amb tot, la xifra representa un augment de 1.400 euros respecte el pressupost de l’any passat, segons va informar el regidor de Cultura, Raimon Gusi. En aquest sentit, Gusi va demanar un esforç “d’imaginació” per tal de “poder fer moltes coses que costin poc”, va afegir.

En qualsevol cas, de feina no en faltarà per als organitzadors: Roberto Arias, Joan Josep Boada, David Martí, Vanesa Miró, Marta Raventós i Alguer Vendrell.
Els responsables de coordinar les festes provénen d’àmbits relacionats, sobretot, amb l’associacionisme i el moviment veïnal vilafranquí. En aquest sentit, Joan Josep Boada és un veterà en la matèria perquè està vinculat a diverses entitats i associacions, com la de veïns de la Girada i altres com la Plataforma per una Vegueria Pròpia. També David Martí, de 33 anys, va ser fundador del Moviment Jove de Sant Julià.
Aquesta integració en el teixit social de la vila contrasta amb la presència de tres persones nascudes fora de Vilafranca i que fa relativament poc temps que hi viuen. És el cas d’Alguer Vendrell, el més jove del sextet, de 24 anys, que en fa un que viu a Vilafranca. Vanesa Miró, de 28 anys, fa dos anys que resideix a la vila, mentre que Roberto Arias, de 35 anys, va arribar de Vallirana fa dos anys i ara viu al Pla.
L’estreta col·laboració amb les entitats de Vilafranca vol ser el tret definitori de les festes així com també el foment de la creació local a tots els nivells. Per aquest motiu, la Coordinadora s’obre a qualsevol col·lectiu que vulgui fer les seves aportacions a través del correu electrònic: csantraimon@gmail.com. L’equip també es troba cada dimecres a l’Escorxador a dos quarts de nou del vespre.

També et pot interessar

Comentaris