Neix un nou festival musical a Vilafranca, el Mush Room

02/10/2009 - 08:11h

Els dies 9 i 10 d’octubre Vilafranca acollirà la primera edició del festival musical que l’organització ha batejat amb el nom de Mush Room Festival, un certamen que busca descobrir als joves de la comarca nous estils musicals i bandes emergents. Tot i que el festival, organitzat pel Col·lectiu Musical de Vilafranca, Col·Mu, no es vol encasellar en cap estil, l’aposta seguirà dues direccions, el rock i la música independent.

El dia 9 actuaran a Cal Bolet els grups de rock Big Bang, Zivil i The Black Rose Rd, entre les onze de la nit i dos quarts de dues de la matinada.
L’endemà serà el torn de tres grups més amb l’estil indie com a protagonista: el rock psicodèlic de Will Spector y Los Fatus; el punk-funk-electrònic de Linn Youki, i el pop-indie d’Ultraplay.
L’entrada per als concerts dels dos dies serà gratuïta amb servei de barra a preus populars. L’organització va a càrrec de Col·Mu amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i el departament de Joventut.La idea, però, ha sortit del Col·lectiu Musical de Vilafranca, un grup de joves que es va reunir amb l’objectiu que “qualsevol projecte que engeguéssim seria promoure la música a Vilafranca i comarca, estàvem tots d’acord que al Penedès tothom aposta pel mateix des de fa anys i volíem canviar-ho”.
Així doncs, Col·Mu es defineix com un projecte innovador, fresc i amb ganes de trencar el tòpic que diu que “a Vilafranca no es fa res”.

També et pot interessar

Comentaris