74 expositors seran presents a la fira Comercial de Sant Sadurní

01/10/2009 - 15:46h

El proper cap de setmana tindrà lloc la vint-i-tresena Fira Comercial i Industrial i la X Mostra d’Artesania. Un any més la Unió de Botiguers de Sant Sadurní organitza el certamen amb el convenciment que aquesta serà la millor oportunitat “d’ensenyar el comerç de Sant Sadurní als visitants” assegurava Àngels Mirambell, sotspresidenta de la UBSS. Enguany la fira comptarà amb 74 expositors, un més que l’any passat repartits en 9 espais oberts, 23 estands i 42 d’artesans.
La Fira Comercial s’ubicarà a la rambla de la Generalitat des del carrer Girona fins a la cruïlla dels carrers Montserrat i Tarragona precedint el Cavatast, ocuparà una superfície de 2.710 metres quadrats i mantindrà el seu format com espai de promoció multisectorial.
La inauguració de la fira serà el dissabte dia 10 a les onze del matí a la sala de plens de l’ajuntament i anirà a càrrec del cuiner Isma Prados. Una hora més tard es farà el simbòlic tall de cinta i tot seguit els Falcons País del Cava faran una cercavila.
Pel que fa a les activitats, es continuarà amb la línia dels darrers anys potenciant les activitats lúdiques de la mostra. Com a novetats d’enguany destaquen el primer tast d’hoquei adreçat a tots aquells infants que tinguin ganes de fer un tir a porteria estic en mà, l’Aplec Sardanista a càrrec de la cobla Marinada i els diferents sorteigs per part dels expositors Cristina García Sarabia, Halcon Viatges, Lecegui Joiers i Mary Kay. Caixa Catalunya, un dels dos patrocinadors del certamen, juntament amb la consultoria Vilomara&Associats, també realitzarà sorteigs.
A més de les novetats que s’incorporen enguany, dins l’oferta lúdica i cultural es podrà veure l’exposició del 4t Concurs de dibuix. També hi haurà clàssics com l’exhibició de ball a càrrec del gimnàs Estem per tu, el show room a càrrec de Núvia i Festa Dolors Munné, el taller infantil o l’Hora del Conte que organitza la Biblioteca Ramon Bosch de Noya. Un any més a la zona polivalent s’ubicarà un espai interactiu de jocs educatius infantils amb ordinadors Vtech, complementat enguany amb un espai de construccions Lego per a nens d’entre 3 i 9 anys. Cada dia a les dues del migdia i a les vuit del vespre es farà un sorteig promocional entre els participants d’aquestes activitats. En el marc de la Fira també es durà a terme el sorteig de deu bicicletes dins la campanya comercial “A la vila en bicicleta”.
Dir també que durant els dies de fira hi haurà un taller de maquillatge gratuït a l’estand de Mary Kay.
El concurs d’aparadors
De fa uns anys, i durant els dies de la Fira Comercial i la Setmana del Cava, els aparadors dels comerços s’engalanen amb motius del cava per participar al Concurs d’aparadors que organitzen la Unió de Botiguers i la Confraria del Cava. Fins al 7 d’octubre es pot votar pel millor aparador a través de la pàgina www.santsadurnicomercial.com i pel sol fet de participar s’entrarà al sorteig d’un val per a dues persones per assistir a l’aperitiu de coronació de la Reina del Cava.
El cartell
El cartell d’aquest any l’ha fet Jesús Fariñas de l’estudi Raíz de Dos. Fariñas ha dissenyat el cartell prenent com a base el dibuix que Coral Carné, alumne de l’escola El Carme i guanyadora del concurs de dibuix de l’any passat, va fer amb motiu del certamen.
Els horaris
Els horaris de la fira seran els mateixos del Cavatast, que seran de dotze del migdia a onze de la nit el dissabte i diumenge i d’onze del matí a nou del vespre el dilluns. Als migdia no es tancarà el recinte firal.
 

Comentaris