Detingut a Vilafranca per un presumpte delicte de tràfic de drogues

01/10/2009 - 14:33h

Ahir dimecres, dia 30 de setembre, la Policia Local va detenir un individu per la presumpta comissió d’un delicte contra la salut pública. Els fets es van produir a primera hora de la tarda quan els agents destinats a l’Àrea de Policia de Barri, que prestaven servei a peu per la barriada de l’Espirall, van ser informats que un individu estava oferint la venda de substàncies estupefaents a dues noies enmig del carrer.
Els agents van acostar-se a la seva posició i l’individu, en advertir la presència policial, va llençar a terra un embolcall de plàstic i va iniciar una ràpida fugida a peu. Els policies van efectuar una persecució i van aconseguir interceptar-lo uns metres més endavant. Després de fer-li un escorcoll superficia,l van comprovar que duia al damunt diverses dosis de substàncies estupefaents. Així mateix, van recollir l’embolcall que havia llençat i van comprovar que també contenia droga.
Davant d’aquests fets, els quals podrien ser constitutius d’un delicte contra la salut pública, els agents van intervenir les substàncies estupefaents, van practicar la detenció de l’individu implicat i el van traslladar a les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. La persona detinguda és veïna de Vilafranca, té 25 anys i respon a les inicials O.C.

També et pot interessar

Comentaris