Dos detinguts per dos delictes de robatori a l’interior de vehicles a Vilafranca

30/09/2009 - 16:29h

La Policia Local va practicar la detenció dimarts de dues persones per haver comès dos delictes de robatori a l’interior de vehicles. La primera va produir-se a primera hora de la nit, quan una trucada d’un veí alertava que al barri del Centre hi havia un individu que acabava de fracturar el vidre d’un turisme estacionat i estava cometent un robatori en el seu interior.Es va comissionar una patrulla que en arribar va enxampar in fraganti al presumpte autor del robatori, qui va intentar fugir a peu del lloc.
Els agents van iniciar una persecució i van interceptar-lo pocs metres després. Posteriorment van comprovar que el vehicle afectat presentava danys materials que evidenciaven la comissió d’un presumpte delicte de robatori amb força. Els agents van detenir-li i van traslladar-lo fins les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. La persona té 30 anys, resideix a Vilafranca i respon a les inicials de F.L.
La segona detenció va produir-se a última hora de la nit, quan una patrulla que feia tasques de prevenció a Sant Julià va detectar un individu, en actitud sospitosa, a l’interior d’un vehicle estacionat.
Els agents van observar que el vehicle presentava signes d’haver estat forçat i van comprovar que la persona que era al seu interior no era el seu propietari. Els agents van practicar la detenció de la persona i van traslladar-la fins a la Policia Local.La persona té 19 anys, no disposa de residència coneguda i respon a les inicials de Z.R.

També et pot interessar

Comentaris